• Fri frakt på beställningar över 499:-

Chlorella tabletter

  • 169 kr
I lager.
Dela

En detoxifierande grön alg som stöttar bla matsmältningen, huden och immunsystemet! Chlorella innehåller många näringsämnen, inklusive vitaminer, mineraler, antioxidanter, kalcium, järn, fosfor, kalium och omega-3-fetter. 

Chlorella består också av ca 60 % vegetabilisk protein vilket gör den extra populär hos vegetarianer och för de som tränar mycket. 

Den har också fått uppmärksamhet för sin förmåga att hjälpa kroppen att ”avgifta” genom att binda till sig tungmetaller och andra toxiner.


 Innehåll 

- 200 tabletter 


-100 % plastfri burk 

- Produkten är tillverkad i SverigeChlorella-cellen är rik på sitt näringsvärde och skyddas av en tuff vägg. Denna cellvägg bryts genom malning för att göra produktens näringsämnen mer biotillgängliga. Organiskt Chlorellapulver pressas sedan till tabletter.

Ingredienser:
100% ekologisk Chlorella Vulgari

Innehåll:                     1tablett   DRI *   6 tabletter  DRI*

Ekologisk Chlorella    500mg     **.      3000mg      **

* DRI = Dagligt referensintag**DRI ej fastställt

Dosering: 3-6tabletter , 1-2 gånger per dag

Förvaring:
Förvaras torrt med stängt lock och utom räckhåll för barn.
Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

En plastfri burk för en plastfri värld.

Burken är av återvunnen papp och läggs i behållaren för pappersförpackningar som du kan återvinna och locket är av bioplast som läggs i hushållssoporna. (kan också återvinnas via industriell kompostering) 

 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.