• Fri frakt på beställningar över 499:-

NAMNTAVLOR

Vi vill med hjälp av konsten erbjuda en variation av motiv på namntavlorna, med barn och bebisar i fokus och där ni har möjligheten att vara med och skriva in alla barnens uppgifter samt en personlig text. Detta genererar en underbar gåva när en ny liten människa välkomnas till Världen. Namntavlorna går att beställas med eller utan ram, med ram för att enkelt kunna ge bort som en färdig gåva, som kan hängas upp på vägen när man får den. Tavlan gör sig perfekt som dopgåva, födelsedagsgåva eller till sina egna barn som ett fint minne.

Namntavlor som gör skillnad

När du beställer en namntavla av oss, är du med och hjälper barn som drabbats av cancer. Är det något vi brinner för, så är det att hjälpa barn som har det svårt. Vi skänker 50 kr per såld tavla till Barncancerfonden och försöker verkligen göra den skillnad vi kan, för att världen ska bli till en bättre plats för våra kommande generationer. Beställ en namntavla och bidra till att stödja forskningen, för att se till att drabbade barn och deras föräldrar får den vård och stöd de behöver.


Unika motiv till den nyfödda

En namntavla ska vara ett fint minne tillägnat den nyfödda. Istället för att ha en massproduktion med allmänna motiv, har vi fokuserat på att vara specifika i produktutbudet. När du beställer en unik namntavla, hittar du endast det motivet hos oss, då vi har en egen konstnär som ritar och designar de olika motiven och då endast för Livestrongwill. När du sedan valt motiv är det bara att skriva in de specifika uppgifterna om den nyfödda och göra din beställning. Namntavlan får du hemskickad inom en vecka.


Personliga namntavlor från hjärtat

Som du kan se, så finner du flera olika motiv av de personliga namntavlorna. Vi har valt att försöka vara så personliga och så nära, det verkliga livet som möjligt när vi ritat våra motiv. Vår konstnär har haft sina egna barn i åtanke, när han designat de personliga namntavlorna. Detta har gjort att det finns en äkthet ända in i själen över hans verk. Vi vill med andra ord, så långt bort från massproduktion och allmänna motiv, som möjligt. Detta har resulterat i att våra kunder verkligen uppskattar arbetet bakom namntavlorna, vilket gör oss riktigt glada, ända in i själen.