• Fri frakt på beställningar över 499:-

Namntavla - Lilla hjärtat

  • 545 kr

I lager.
Dela

Lilla hjärtat är skapat med mycket kärlek och värme och ska förmedla alla de första känslorna som uppstår hos de allra närmsta när ett nytt barn har kommit till världen. Den så kallade bebisbubblan som man hamnar i och gärna skulle stanna i så länge som det bara är möjligt är tanken bakom konstverket.

Våra välkommen-till-världen-prints är tryckta från vår konstnär Honus original, tryckta på ett högkvalitativt, miljövänligt konstpapper som ger en fantastisk färg och alla detaljer återspeglas väldigt fint.

Du kan välja mellan att köpa konstverket utan ram eller med en av våra miljövänliga svensktillverkade ramar av riktigt trä och med en passepartout av högsta kvalitet. Ramprofilen är platt med synlig ådring vilket ger ett levande och varmt intryck. Tavelramen levereras med floatglas, bakstycke och med upphängningsöglor för både vertikal och horisontal placering på väggen.

Välj mellan; vit, svart eller mörkbrun ram.

Ramen är 40x50 cm och välkommen-till-världen-prints 29,7x42 (A3)Barn och cancer är två ord som aldrig borde nått varandra. Ändå bildar de den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans kan vi hålla cancer borta från barn! Vi skänker 50 kr per såld tavla.