• Fri frakt på beställningar över 499:-

Namntavla - Livets träd

  • 545 kr

I lager.
Dela

Under den magiska perioden vi skapas, formas vi redan av vår omgivning, samtidigt som vår kontakt med "var vi kommer ifrån". Vår kontakt med Livets Träd och Alltet vill vi hedra med vår tolkning av detta avgörande ögonblick i varje levande varelses Liv.

Våra välkommen-till-världen-prints är tryckta från vår konstnär Honus original, tryckta på ett högkvalitativt, miljövänligt konstpapper som ger en fantastisk färg och alla detaljer återspeglas väldigt fint.

Du kan välja mellan att köpa konstverket utan ram eller med en av våra miljövänliga svensktillverkade ramar av riktigt trä och med en passepartout av högsta kvalitet Ramprofilen är platt med synlig ådring vilket ger ett levande och varmt intryck. Tavelramen levereras med floatglas, bakstycke och med upphängningsöglor för både vertikal och horisontal placering på väggen.

Denna namntavla för barn passar perfekt som en fin dopgåva, babyshower-gåva eller att ge bort vid namngivning eller när ett nytt barn kommit till världen. I och med att tavlan levereras på ett fint konstpapper passar den lika bra i ett barnrum som i ett vardagsrum. Namntavlan är traditionsenlig och kan sparas som ett kärt minne livet ut. När du köper en produkt hos oss är du med och bidrar till att ge sjuka barn en bättre framtid.


Välj mellan; vit, svart eller mörkbrun ram.

Ramen är 40x50 cm och välkommen-till-världen-prints 29,7x42 (A3)Barn och cancer är två ord som aldrig borde nått varandra. Ändå bildar de den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans kan vi hålla cancer borta från barn! Vi skänker 50 kr per såld tavla.