• Fri frakt på beställningar över 499:-

Namntavla - Mitt universum

  • 545 kr

I lager.
Dela

Varje levande individ lever och skapar sitt egna Universum med varje andetag och intryck. Vi tar emot ögonblick från det att vi föds som sedan varje person med hjälp av sina livserfarenheter formar till sin verklighet. På Jorden vandrar snart 8 miljarder individuella upplevelser av livet med lika många själar som har helt unika perspektiv av vad Universum är. Detta är en god anledning till varför vi alla bär ett ansvar för vår egen hälsa och välbefinnande vilket resulterar i en respekt för varandra och då kan vi vara starka tillsammans.


Under den magiska perioden vi skapas, formas vi redan av vår omgivning, samtidigt som vår kontakt med "var vi kommer ifrån". Vår kontakt med Livets Träd och Alltet vill vi hedra med vår tolkning av detta avgörande ögonblick i varje levande varelses Liv.

Våra välkommen-till-världen-prints är tryckta från vår konstnär Honus original, tryckta på ett högkvalitativt, miljövänligt konstpapper som ger en fantastisk färg och alla detaljer återspeglas väldigt fint.

Du kan välja mellan att köpa konstverket utan ram eller med en av våra miljövänliga svensktillverkade ramar av riktigt trä och med en passepartout av högsta kvalitet. Ramprofilen är platt med synlig ådring vilket ger ett levande och varmt intryck. Tavelramen levereras med floatglas, bakstycke och med upphängningsöglor för både vertikal och horisontal placering på väggen.

Välj mellan; vit, svart eller mörkbrun ram.

Ramen är 40x50 cm och välkommen-till-världen-prints 29,7x42 (A3)


Barn och cancer är två ord som aldrig borde nått varandra. Ändå bildar de den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans kan vi hålla cancer borta från barn! Vi skänker 50 kr per såld tavla.