• Fri frakt på beställningar över 499:-

Namntavla - Tillsammans

  • 545 kr

I lager.
Dela

Barnen har Världen i sina händer och tillsammans kan de skapa den till vad de vill. Styrkan sitter i den gemensamma kraften.


Våra välkommen-till-världen-prints är tryckta från vår konstnär Honus original, tryckta på ett högkvalitativt, miljövänligt konstpapper som ger en fantastisk färg och alla detaljer återspeglas väldigt fint.

Du kan välja mellan att köpa konstverket utan ram eller med en av våra miljövänliga svensktillverkade ramar av riktigt trä och med en passepartout av högsta kvalitet. Ramprofilen är platt med synlig ådring vilket ger ett levande och varmt intryck. Tavelramen levereras med floatglas, bakstycke och med upphängningsöglor för både vertikal och horisontal placering på väggen.

Denna namntavla för barn är en perfekt present vid födelsedag, babyshower och namngivning, men även som dopgåva.
Detta tack vare att den är personlig, snygg och diskret. Häng den på väggen i vardagsrummet eller ovanför sängen. Vill du försköna den ytterligare, kan du även beställa den med en stilfull ram till.

Förutom att du kan skriva in namn, längd och födelsevikt osv kan du även lägga till ett personligt meddelande på namntavlan och får då en mycket personlig och uppskattad present till det nyfödda barnet.Välj mellan; vit, svart eller mörkbrun ram.

Ramen är 40x50 cm och välkommen-till-världen-prints 29,7x42 (A3)Barn och cancer är två ord som aldrig borde nått varandra. Ändå bildar de den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans kan vi hålla cancer borta från barn! Vi skänker 50 kr per såld tavla.