• Fri frakt på beställningar över 499:-

Namntavla - Trygghet

  • 545 kr

I lager.
Dela

Vår trygghet byggs upp när vi är små och som tvilling kan man relatera till känslan av extra trygghet i varandras närhet. Vårt konstverk vill förmedla känslan av att alltid ha någon vid sin sida och vem kan vara närmre och mer förstående än den som växt tillsammans bredvid en själv i magen och som alltid gått samma väg.

Våra välkommen-till-världen-prints är tryckta från vår konstnär Honus original, tryckta på ett högkvalitativt, miljövänligt konstpapper som ger en fantastisk färg och alla detaljer återspeglas väldigt fint.

Du kan välja mellan att köpa konstverket utan ram eller med en av våra miljövänliga svensktillverkade ramar av riktigt trä och med en passepartout av högsta kvalitet. Ramprofilen är platt med synlig ådring vilket ger ett levande och varmt intryck. Tavelramen levereras med floatglas, bakstycke och med upphängningsöglor för både vertikal och horisontal placering på väggen.

Välj mellan; vit, svart eller mörkbrun ram.

Ramen är 40x50 cm och välkommen-till-världen-prints 29,7x42 (A3)
Barn och cancer är två ord som aldrig borde nått varandra. Ändå bildar de den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans kan vi hålla cancer borta från barn! Vi skänker 50 kr per såld tavla.