• Fri frakt på beställningar över 499:-

VÄLGÖRENHET

BARNCANCERFONDEN

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Fler barn än någonsin överlever idag sin cancer. Vi är stolta över att bidra till Barncancerfonden och deras livsviktiga arbete.

Barn och cancer är två ord som aldrig borde nått varandra. Ändå bildar de den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Gör som vi, stöd Barncancerfonden. Tillsammans kan vi hålla cancer borta från barn!

Vi skänker 50 kr per såld tavla av våra namntavlor till Barncancerfonden

NORDIC OCEAN WATCH

Genom vår stora passion, att hjälpa naturen och miljön på absolut bästa sätt så har vi inlett ett tätt samarbete med en organisation som heter Nordic Ocean Watch, det är en ideell svensk miljöorganisation där människor med passion arbetar för ta vara på våra hav, vilket är huvudprioritering för att en friskare och renare framtid ska vara möjlig. Vi har valt att stötta deras projekt genom att sälja tygpåsar som vi tagit fram ihop och som ni som kunder kan köpa för att hjälpa till och ge tillbaka just till rensning av hav och stränder. För att läsa mer om organisationen och deras projekt, klicka på länken nedan.

Nordic Ocean Watch arrangerar strandstädningar, delar kunskap och konkreta lösningar för att visa vägen till en mer miljövänlig livsstil och på så sätt bevara havets livgivande kraft. Bra för havet, bra för dig!

Läs mer på nordicoceanwatch.se